Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

Hier kunt u informatie vinden over alle acties in Service Bioscoop Zien, zoals exclusieve voorpremières, Ladies Nights, BFF-Nights, Horror Nights etc. Heeft u belangstelling om met uw bedrijf deel te nemen aan een van onze Ladies Nights, laat het ons dan weten! Bel tijdens kassaopeningstijden naar 040-2974747 of reageer via e-mail:  mailto:zien@zienbioscopen.nl

 


 
 

 

19 januari 2018 - Mannenavond met Father Figures           

Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2) en Ed Helms (The Hangoverfilms) spelen de rollen van Kyle en Peter Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader. Tijdens deze zoektocht leren ze dingen over hun moeder, die ze eigenlijk liever niet hadden geweten.

Tijdens de mannenavond bezoek je deze film natuurlijk met je maten. Een biertje en een snack horen daar bij vinden wij. Op vertoon van je toegangsbewijs betaal je tijdens de voorstelling slechts € 1,50 voor een biertje (flesje Jupiler) of een portie gehaktballetjes in satésaus (6 stuks). 

Een biertje of portie gehaktballetjes voor slechts € 1,50 per stuk!         


D
e film: Owen Wilson (The Grand Budapest Hotel, Zoolander 2) en Ed Helms (The Hangover-films) spelen de hoofdrollen in de Alcon Entertainment komedie Father Figures. De film is het regiedebuut van Lawrence Sher, die eerder furore maakte met het camerawerk voor The Hangover-films. Wilson en Helms spelen de rollen van Kyle en Peter Reynolds, twee broers met een excentrieke moeder die ze altijd heeft verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Als ze ontdekken dat dat een leugen is, gaan ze op zoek naar hun echte vader. Tijdens deze zoektocht leren ze dingen over hun moeder, die ze eigenlijk liever niet hadden geweten. De rol van moeder Helen wordt vertolkt door de voor een Oscar® genomineerde Glenn Close (Albert Nobbs, Guardians of the Galaxy), Oscar®winnaar J.K. Simmons (Whiplash) en voormalig NFL-quarterback Terry Bradshaw (Failure to Launch) vertolken de rollen van potentiële vaderfiguren.

Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747.  

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Mannenavond precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 

 

25 januari 2018 - Maze Runner marathon 3D (16+)           

Op 25 januari 2018 kun je in ZIEN deel 2 en 3 van de Maze Runner saga achter elkaar zien. De marathon begint om 18.30 uur met "Maze Runner: The Scorch Trials 3D" gevolgd door de première van "Maze Runner: The Death Cure 3D".

Met de première van The Death Cure 3D


Maze Runner: The Scorch Trials 3D (16+): In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas (Dylan O'Brien) en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

Maze Runner: The Death Cure 3D: In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O'Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden. De regie is wederom in handen van Wes Ball, hij was eerder ook verantwoordelijk voor The Maze Runner (2014) en Maze Runner: The Scorch Trials (2015). De cast bestaat uit onder andere uit Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter en Patricia Clarkson.

Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk een half uur voor aanvang afgehaald worden. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

Klik hier om te reserveren. Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer van Maze Runner: The Death Cure.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende marathon precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 

 

7 februari 2018 - Spannende Ladies Night met Fifty Shades Freed (16+)           

Fans van de Vijftig Tinten-boeken mogen deze Spannende Ladies Night niet missen. Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Het nieuwste deel gaat verder waar de succesvolle films uit 2015 en 2017 ophielden.

Dit kun je verder allemaal verwachten tijdens de Ladies Night. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en voor iedereen is er een flesje water en versgeschepte popcorn. In de hal staan diverse stands op het gebied van lifestyle en beauty en er zijn mooie prijzen te winnen tijdens de spannende verloting. Aan het einde van de avond ontvang je een leuke en vernieuwde goodiebag!

Wij zorgen voor de verrassingen, zorg jij voor de vriendinnen?

 

Woensdag 7 februari 2018

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747.

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747. 

Voorstelling 20.15 uur: Inloop vanaf 20.15 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.45 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747.

Voorstelling 20.30 uur: Inloop vanaf 20.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 21.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747.

Voorstelling 21.00 uur: Inloop vanaf 21.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 21.30 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747.


Donderdag 8 februari 2018

Voorstelling 19.30 uur: Inloop vanaf 19.30 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.00 uur. Uitsluitend telefonisch te reserveren via 040-2974747. 

Voorstelling 20.00 uur: Inloop vanaf 20.00 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.30 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747.  

Voorstelling 20.15 uur: Inloop vanaf 20.15 uur met welkomstdrankje en diverse stands. Aanvang in de zaal 20.45 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. 

Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 1 februari 2018 afgehaald te worden. Informeer naar onze prijzen bij de kassa of via 040-2974747. Kortingen en/of acties zijn niet geldig tijdens deze speciale voorstelling. Onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. 

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je als een van de eersten weten wanneer de volgende Ladies Night precies plaatsvindt?  Mail ons je gegevens en wij houden je op de hoogte!        

 


 

Voordeel met je Biebpas                             

Leden van de bibliotheek krijgen € 2,- korting bij aankoop van een toegangsbewijs, op vertoon van de Brabantse Bibliotheekpas. Maximaal één persoon per pasje. Niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen, acties en speciale voorstellingen.  Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met de kinderkorting.