Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie

 

ZIEN onderscheidt zich van andere bioscopen als Service Bioscoop. In ZIEN kunt u films zien en beleven in een ambiance van luxe en kwaliteit. U kunt uw drankje bestellen vanuit uw comfortabele fauteuil door één druk op de knop. Zeven dagen per week staan wij klaar om u een bijzondere filmbeleving te bezorgen. Naast het reguliere en unieke filmaanbod bieden wij ook bijzondere arrangementen en leuke activiteiten aan, waaronder de Movie & Meal bon.

Er zijn 2 mogelijkheden:

1. Movie & Meal BON ZIEN: Om gebruik te kunnen maken van een Movie & Meal arrangement heeft u een Movie & Meal bon nodig. Deze kunt u kopen bij de kassa van Service Bioscoop ZIEN. Een lekker en gezellig avondje uit en of leuk om cadeau te geven!

2Movie & Meal VOUCHER MOVIEMEAL:  U kiest ervoor om via  Moviemeal.nl een deelnemend restaurant te kiezen, daar te bespreken en na afloop van uw diner een voucher mee te nemen naar Service Bioscoop ZIEN.


MOVIE & MEAL BON ZIEN met THE PRINCE
Dineren in ' Bar & Restaurant The Prince' en naar een film bij Service Bioscoop ZIEN 

Inbegrepen:

- Toegangsbewijs voor de film.

- Onbeperkt genieten van de gerechten van de vernieuwde kaart. U dient rekening te houden een bezoek aan The Prince van ongeveer 3 uur. Reserveer uw film niet te vroeg in uw arrangement.

- Alle dagen geldig


€ 32,50 per persoon


The Prince, stijlvol dineren in Eindhoven

Bespaar uzelf een verre reis: maak kennis met Bar & Restaurant The Prince in aan het Wilhelminaplein in Eindhoven. U kunt dagelijks genieten van hoogstaande culinaire gerechten in een unieke ambiance. Nu met nieuw concept! De kaart is veranderd er staan nu 60 kleinere gerechtjes op. U mag met het arrangement onbeperkt genieten van de gerechten van deze vernieuwde kaart.

www.theprince.nl - Adres: Wilhelminaplein 9 | 5611 HE Eindhoven | 040 236 6955

 

 
MOVIE & MEAL BON ZIEN met DE WILDEMAN

Dineren in 'Grand Café De Wildeman' en naar een film bij Service Bioscoop ZIEN

 


Inbegrepen:

- Toegangsbewijs voor de film
- 3-gangen keuze menu bestaande uit:

Kleine chicken tortilla salad of tomatensoep of kaassoep

Kipsate of Cheeseburger of Real men burger of San Fransisco Cioppino Fish Stew

Koffie of thee na

-Alle dagen geldig

€ 29,50 per persoon


Grand Café De Wildeman

Voor een lekkere lunch / diner of borrel... zoek niet verder en kom genieten!

www.cafedewildeman.nl - Markt 10 | 5611 EB Eindhoven | 040 - 245 2300
 

MOVIE & MEAL VOUCHER MovieMeal

Movie & Meal: filmvoucher + driegangendiner (diverse restaurants)

 

 

Voorwaarden:


U dient bij het restaurant aan te geven dat u gebruik wenst te maken van het Movie & Meal menu in combinatie met Service Bioscoop ZIEN.  Na het eten ontvangt u per persoon een voucher. Deze kunt u bij onze kassa in inwisselen voor een toegangsbewijs. De voucher is geen plaatsbewijs, u dient de film dus zelf vooraf te reserveren, telefonisch 040-2974747 of via onze website.

De voucher geeft recht op een toegangsbewijs in Service Bioscoop ZIEN tot de op de voorzijde van de voucher vermelde datum. Niet geldig tijdens premières, speciale voorstellingen en voor films uitgesloten door de filmverhuurder.  Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingsregelingen. Voor een 3D film geldt een toeslag van € 2.50 per persoon.