Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: De Club van Sinterklaas & de Verdwenen Schoentjes, The Good Dinosaur 3D NL, Hotel Transsylvanië 2 3D,en Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan.

Lever je kunstwerk uiterlijk 7 januari 2016 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in januari waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

 

 

 

 

17 januari 2016 - Kleuterbioscoop met Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgen ze allemaal een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 17 januari 2016 is de volgende editie van de Kleuterbioscoop in Service Bioscoop ZIEN. Deze keer met het eerste bioscoopavontuur van de razend populaire hondjes Woezel & Pip. In de animatiefilm zijn alle vriendjes van Woezel & Pip weer van de partij, doet een wel heel enthousiast neefje Charlie zijn intrede in de Tovertuin en gaat iedereen op zoek naar de Sloddervos!

Voor de film begint kunnen de allerkleinste filmfans met hun zieke knuffel terecht bij de knuffeldokter. Dus voelt jouw knuffel zich niet zo lekker of doet zijn pootje zeer, neem hem dan mee! Daarna kun je samen met je knuffel genieten van de film.

Voorstelling 10.30 uur: Inloop vanaf 10.30 uur met diverse activiteiten. Aanvang voorstelling 11.00 uur. Klik hier om te reserveren of reserveer telefonisch via 040-2974747. Toegangsbewijzen dienen uiterlijk 10 januari 2016 afgehaald te worden.

De film: Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer. Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos! is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer. Klik hier om te reserveren.

Klik hier voor de foto′s van de vorige Kleuterbioscoop.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop ZIEN, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.