Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Angry Birds Red, Angry Birds Chuck, Kung Fu Panda 3 en Zootropolis.

Lever je kunstwerk uiterlijk 1 juni 2016 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in juni waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

 

 

 

 

Terugblik Kindermiddag met Zootropolis 3D NL - 17 februari 2016

Op de premièredag van Zootropolis 3D NL organiseerden we in Service Bioscoop ZIEN een Kindermiddag, de leukste filmmiddag voor kinderen! Er warenspelletjes, kleurplaten en een schminkhoek.

 

 

De film: Zootropolis is een stad als geen ander. Al snel merkt de optimistische Judy Hops dat het voor een konijn in een politiekorps vol grote, stoere dieren niet makkelijk is. Ze wil zich bewijzen en grijpt de kans om een zaak op te lossen meteen aan. Maar ze moet dan wel samenwerken met de sluwe vos Nick Wilde. Walt Disney Animation Studio′s Zootropolis is een komisch avontuur geregisseerd door Byron Howard (Tangled) en Rich Moore (Wreck-It Ralph).

Klik op de afbeelding links om te reserveren voor Zootropolis 3D NL.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop ZIEN, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.

 

 

 

 

Terugblik Kleuterbioscoop met Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos - 17 januari 2016

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten voor de kleuters. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt wat zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgen ze allemaal een echt filmdiploma mee naar huis!

Deze keer vertoonden we het allereerste bioscoopavontuur van de razendpopulaire hondjes Woezel & Pip. In de animatiefilm zijn alle vriendjes van Woezel & Pip weer van de partij, doet een wel heel enthousiast neefje Charlie zijn intrede in de Tovertuin en gaat iedereen op zoek naar de Sloddervos!

Voor de film begon konden de allerkleinste filmfans met hun zieke knuffel terecht bij de knuffeldokter. Daarna konden alle kleuters, knuffels, vaders, moeders, broertjes en zusjes samen genieten van de film.

Klik hier voor de foto′s van deze supergezellige Kleuterbioscoop.

De film: Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie. Al snel ontdekken Woezel & Pip dat het cadeau en hun spullen zijn verdwenen! Wie heeft dat gedaan? De Wijze Varen weet het antwoord, maar of de vriendjes daar zo blij mee zijn? Woezel & Pip, Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie gaan in dit spannende avontuur op zoek naar de gevaarlijke indringer. Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos! is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop ZIEN, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.