Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 

Kleurwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Home 3D NL, De Boskampi's, en De Notenkraak.

Lever je kunstwerk uiterlijk 31 augustus 2015 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in september waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

 

 

 

Uitslag kijkdozenwedstrijd Home 3D NL

Service Bioscoop ZIEN organiseerde een Home-kijkdozenwedstrijd. Je kon je eigen kijkdoos maken en ons zo laten zien wat je van de film vond. De winnaars zijn Isa Jonkman, Sem Bots en Noa Swinckels. Van harte gefeliciteerd met jullie Home prijzenpakket!

Voorwaarden: De kijkdozen moesten in het teken staan van de film Home. Ingeleverde kijkdozen worden tot uiterlijk 31 mei 2015 bewaard tenzij je nadrukkelijk bij het inleveren hebt aangegeven dat je de kijkdoos terug wilt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De film: Vriendelijke aliens landen op aarde om zich daar te verbergen voor hun grootste vijand. Als een van de aliens per ongeluk hun verblijfplaats verraadt, moet hij vluchten samen met een tienermeisje. Ondanks hun grote verschillen worden de twee dikke vrienden en samen beleven ze een komisch avontuur als ze proberen de fout te herstellen. Tijdens het avontuur leert onze buitenaardse held hoe het is om een mens te zijn. Van de makers van Hoe Tem Je Een Draak en De Croods.

Klik hier om te reserveren voor Home 3D NL.
Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.

 

 

Terugblik Kleuterbioscoop met twee Sinterklaasfilms - 16 november 2014 

Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de film te gaan. Daarom is er voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop. Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid wordt zachter gezet. Alle kleuters krijgen een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis!

Op 16 november 2014, de dag na de intocht van Sinterklaas, maakten we er in ZIEN een écht sinterklaasfeest van met twee Sinterklaasfilms en heuse Zwarte Pieten! De kinderen mochten speculaaspoppen versieren en konden een leuke prijs winnen met het raden van pepernoten.

Klik op de afbeeldingen links voor de filmtrailers.


Klik hier voor de foto's.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.