Terug naar de startpaginaOnline reserverenBinnenkort bij ons te zien...Alles over onze actiesKids paginaCulinairAlles over de sneakpreviewAlgemene informatie
ZZIEZO KIDZ CLUB organiseert regelmatig leuke kleurwedstrijden, exclusieve voorpremières, De Kleuterbioscoop en andere acties, speciaal voor jou! Op deze pagina kun je onze nieuwste acties vinden.


 

Kleurwedstrijd en bouwplaatwedstrijd

Pak je kleurtjes en je stiften, je glitters en je lijm en maak de mooiste kleurplaat die er is! Download hier onze kleurplaten: Hotel Transsylvanië 2 3D,en Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan.

Lever je kunstwerk uiterlijk 5 november 2015 in bij ZIEN. Je maakt dan kans op een uitnodiging voor de prijswinnaarsvoorstelling in november waar we de hoofdprijswinnaar bekend zullen maken! Veel succes en kleurplezier!

Je kunt ook meedoen aan de bouwplaatwedstrijd van Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan. Download hier de caravan-bouwplaat en maak kans op een fantastische Bassie & Adriaan 27-DVD BOX! Let op: de bouwplaat moet op A3 papier worden geprint.

 

 

 

 

Terugblik Kleuterbioscoop Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan - 4 oktober 2015 

Op 4 oktober 2015 hadden we weer een Kleuterbioscoop in ZIEN. Deze keer met de gloednieuwe familiefilm Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan. Er waren weer diverse, leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd zoals kleuren en cakejes versieren. Wanneer je verkleed kwam als clowntje of acrobaat maakte je kans op een mooie prijs. Tijdens de voorstelling kregen alle kleuters een speciale kleuterkidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Na afloop van de film kregen zij allemaal een echt filmdiploma mee naar huis!

De film: Wanneer Bassie en Adriaan voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding krijgen, besluit de baron hier een stokje voor steken. Hij geeft zijn neef ′Jonkheer′ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren. Wanneer Keet! en Koen ontdekken dat Bassie en Adriaan vermist zijn, zetten ze alles op alles om hen te vinden. En dat blijkt moeilijker dan in eerste instantie gedacht.

Klik op de afbeelding links voor de filmtrailer.

Klik hier voor de foto's van deze supergezellige dag. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de leuke evenementen en aanbiedingen van Service Bioscoop Zien, klik dan hier en geef je naam en e-mailadres door.
 

Ben je (bijna) jarig?

Weet je dat het mogelijk is om je kinderfeestje bij ZIEN te komen vieren? Zo'n feestje bestaat uiteraard uit een bezoek aan een kinderfilm, maar dat is niet alles! Jij en je vriendjes en vriendinnetjes krijgen allemaal een overheerlijke KIDTRAY bestaande uit een frisdrank, Fristi of Capri-Sonne, popcorn zout of zoet en een spek. De jarige krijgt van ons een leuke verrassing!

De kosten bedragen € 8,50 per persoon (kinderen tot 11 jaar). Overige bezoekers betalen het reguliere tarief.

Geldig bij minimaal 6 kinderen/volwassenen. Toeslag 3D-films € 2,50.

Klik hier voor een originele, bijpassende uitnodiging.